Ons team

Wie zijn wij?

Dierenarts Geert Vandersteegen

 

Afgestudeerd aan de Gentse universiteit in 1994. Begonnen met interims in verschillende dierenklinieken. In april 1995 startte hij een eigen praktijk kleine huisdieren in Sint-Truiden. In 2002 groeide de interesse voor orthopedie, omdat niet iedere breuk zomaar kan worden gespalkt volgde hij bijscholingen in Duitsland, Zwitserland en de Verenigde Staten. Zijn interesses gaan ook uit naar chirurgie van de zachte weefsels, zodat we praktisch alle operaties zelf aankunnen. In september 2011 zijn we verhuisd naar Luikersteenweg en kreeg de praktijk de naam van Dierenartsencentrum Het Park.

Sinds 2015 neemt hij ook de cardiologie ter 'harte' . 

2017 - 2018: opleiding gedaan tot dierenacupuncturist.

2020: opleiding voor het plaatsen van goudacupunctuur.

 

Dierenarts Ilke De Catte

 

Ilke studeerde af aan de Gentse Universiteit in juli 2010 en is bij ons gestart in november 2010. Daarvoor deed zij stage en interimwerk in verscheidene dierenartspraktijken. Zij doet eerstelijns, chirurgie en echografie van buikorganen.

   

Dierenarts Heleen Van Hemelryck

Van kleins af aan was er al een grote interesse in natuur en dier.

In 2013 studeerde Heleen af aan de de universiteit van Gent en begon ze te werken bij 'Het Park'.

Met veel plezier en enthousiasme doet ze de algemene eerstelijns diergeneeskunde.

Daarnaast heeft ze een bijzondere interesse in de weke delen chirurgie en legt ze zich toe op de laparoscopie.

 

Dierenarts Nathalie Gilis

 

Nathalie studeerde in 2017 af als dierenarts voor gezelschapsdieren aan de Universiteit van Gent en is sinds september 2017 werkzaam in ‘Het Park’. Zij legt zich toe op de eerste-lijns diergeneeskunde en heeft hiernaast een bijzondere interesse in de voortplanting van gezelschapsdieren en in de endocrinologie.

Dierenarts Ingrid Vencken

Ingrid Vencken is afgestudeerd aan de RUG in 1982. Ze heeft een lange ervaring als eerstelijns dierenarts in een eigen praktijk waar ze ook operaties uitvoerde zoals sterilisaties, castraties, blaasoperaties, amputaties, ooroperaties en andere.

In 2017 werkte ze 5 maanden als interim in DAC Het Park. daarna is ze 9 maanden actief geweest bij Kerberos in Leuven.

Sinds augustus 2018 heeft ze het vaste team van DAC Het park vervoegd.

Recente bijscholingen:

* 2017 urinaire aandoeningen , RUG

* 2017 operaties van buikorganen, RUG

* 2017 amputaties, RUG

* 2018 abdominale echografie, RUG

Dierenarts Joachim Wellens

Onze nieuwe collega dierenarts Joachim Wellens is afgestudeerd op 30 juni 2022. Van kleins af aan heeft hij altijd met dieren willen werken en ook de geneeskundige kant heeft hem steeds geïnteresseerd. Sinds 18 juli werkt hij bij ons in de praktijk. Hij neemt vooral de consultaties voor zijn rekening en kleine chirurgische ingrepen.

Dierenarts Elise De Witte

Onze nieuwe collega dierenarts Elise De Witte. Zij is afgestudeerd op 30 juni 2023. Van kleins af aan heeft zij altijd met dieren willen werken en ook de geneeskundige kant heeft haar steeds geïnteresseerd. Ze heeft een bijzondere interesse voor knaagdieren. Sinds 10 juli werkt ze bij ons in Dierenartsencentrum Het Park. We wensen haar veel succes en welkom in ons team.

Dierenartsassistente Annelies Billen

Annelies doet de balie: neemt telefoon op en beantwoordt je vragen, plant afspraken en verkoopt de voeding en medicatie. Zij assisteren met operaties en geven na de operatie je huisdier de beste zorgen. Zij zorgen er eveneens voor dat de infrastructuur steeds netjes blijft.

Annelies Billen

Dierenartassistent Ignace Vandersteegen 

Ignace ( zoon van Geert ) komt ons team vervoegen om jullie bij te staan in het plannen van afspraken, verkoop van voeding en medicatie, onderhoud van de praktijk, verzorgen van hospitalisatiepatiëntjes, assisteren met operaties,...

Dierenartassistent Wauthier Vandersteegen 

 

Wauthier ( zoon van Geert ) komt ons team vervoegen om jullie bij te staan in het plannen van afspraken, verkoop van voeding en medicatie, onderhoud van de praktijk, verzorgen van hospitalisatiepatiëntjes, assisteren met operaties,...